marți, 21 mai 2013

Ai grija de mediul inconjurator - alege sa fii eco


Fiecare dintre dumneavoastra poate proteja mediul. Nu porniti niciodata de la ideea ca ceea ce face o singura persoana nu  se cunoaste. Daca face o persoana aici, inca una la trei blocuri distanta, inca un prieten, inca un vecin, inca o ruda, se strang oameni cu aceleasi tinte si se poate realiza ceva de proportii.

Dar cel mai important sa va concentrati mai mult pe ceea ce se intampla in casa proprie, nu la altii.
Pentru protectia mediului in primul rand este bine sa reciclati tot ceea ce se poate. Fie ca reciclati predand materialele respective unor firme, fie ca reciclati refolosind acasa tot ceea ce isi poate gasi si o alta intrebuintare decat cea initiala este o procedura benefica mediului.
Natura, se protejeaza atat prin reciclare, reducerea deseurilor aruncate, cat si prin folosirea produselor ecologice. Aceste produse eco, desi cateodata mai scumpe, au o durata de viata mai mare ceea ce va face sa cumparati mai rar produsul respectiv, scazand productia la nivel global si automat resursele folosite din natura pentru a-l face. Tot ceea ce este eco  are si consum mai mic ceea ce va castiga simpatia din prima deoarece economisiti bani la utilizare.
Asadar aveti doua motive sa imbratisati o viata eco. Protejati mediul, atat de exploatat si cu resursele din ce in ce mai limitate si reduceti si cheltuielile personale iar cu cat mai mult oameni care adopta un stil de viata eco cu atat natura are timp sa se regenereze si sa se vindece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu