vineri, 26 aprilie 2013

Mi s-a stricat monitorul lcd, cum procedez?


Daca monitorul nu mai are imagine, in primul rand trebuie sa va asigurati ca nu este alta componenta stricata si intr-adevar monitorul este cel cu probleme.
Nu va apucati sa-l desfaceti cu speranta ca poate va pricepeti dumneavoastra si nici nu apelati la un vecin de care ati auzit ca este mai priceput,  pentru ca monitoarele lcd sunt ceva mai complicate si sensibile decat cele normale.
Nu este cazul sa riscati doar de frica costului ridicat al unui service pentru reparatii monitoare lcd deoarece se gasesc service-uri specializate la preturi foarte avantajoase si care vin chiar la domiciliu, scutindu-va de un drum complicat cu monitorul in brate.
Un service autorizat pentru reparatii monitoare are echipamentul necesar si ofera garantie dupa reparatie, astfel incat nu riscati nimic, in schimb daca il desfaceti dumneavoastra aveti sanse sa avariati mai rau produsul sau sa pierdeti garantia initiala.
Service-ul constata problema pentru o suma modica iar apoi daca nu se poate repara pe loc, transporta monitorul in laborator, urmand ca dupa reparatie sa-l primiti functional, cu garantia reparatiei, fara a va preocupa de transport sau alte probleme ce pot interveni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu