luni, 22 aprilie 2013

Becuri led GU10 de 5w

Becurile cu led GU10 sunt cele mai cautate pentru iluminatul incaperilor, ca atare, ele se gasesc in casele si birourile din intreaga tara. Aceste becuri  sunt disponibile in diferite stiluri si sunt o alternativa pentru becurile halogen, deoarece puteti salva cu pana la 90% din costurile cu energia electrica.

Becurile GU10 de 5w sunt diponibile pe piata in doua varinate, cu lumina rece si lumina calda. Becurile cu lumina rece sunt ideale pentru mediul de birou deoarece produc o lumina placuta pentru ochi si consuma foarte putin. Aceasta versiune cu lumina rece alba este ideala pentru mediul de lucru deoarece opreste starea de somnolenta a angajatilor si previne durerile de cap.

Daca doriti sa schimbati vechile becuri din birourile dumneavoastra cu becuri led GU10, este recomandat sa le cumparati la vrac pentru a face o economie majora. Cu toate acestea, valoarea lor se va observa in timp, datorita duratei de viata foarte mari si economiilor la facturile de energie electrica.

Aceste becuri nu vor reduce numai consumul de energie electrica , vor avea si un efect benefic asupra mediului. Cei care aleg sa opteze pentru un stil de viata ecologic vor opta cu siguranta pentru becurile cu tehnologie LED in detrimentul becurilor clasice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu