luni, 29 iulie 2013

Cum sa cureti monitorul LCD

Monitoarele LCD, inclusiv cele care folosesc tehnologia LED, necesita ingrijire speciala cand trebuie curatate. Cat despre restul monitoarelor si televizoarelor cu tub, fiind ecranul este din sticla, procesul de curatare este acelasi ca la orice obiect din sticla pe care il ai in casa sau la birou.
Monitoarele LCD  au ecranul mult mai sensibil si se zgarie mult mai usor decat cele traditionale, acelasi lucru este valabil si pentru laptopuri si tablet.
Procesul nu este foarte dificil, ai nevoie de doar 5 minute pentru a curata orice ecran.
  • Inchide dispozitivul. Daca ecranul este negru va fi mult mai usor de curatat
  • Foloseste o carpa uscata si moale pentru a sterge praful. Cea mai buna alegere ar fi microfibra, dar poti folosi si un material din bumbac.
  • Daca nu ai reusit sa cureti monitorul, nu apasa, nu vei face decat sa distrugi pixelii, mai ales la  laptop-uri, monitoar si televizoare.
  • Daca este nevoie, uda putin carpa cu apa distilata sau cu apa distilata si otet alb, exista pe piata o multime de solutii pentru curatare.
  • Cadranul de plastic care inconjoara ecranul poate fi curatat cu orice produs universal de curatare, important este sa nu atingi suprafata ecranului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu