joi, 6 decembrie 2012

Cum alegi un televizor cu ecran plat

Primul criteriu in alegerea unui televizor cu ecran plat trebuie sa fie conditiile oferite de locuinta ta: unde va fi pozitionat televizorul si ce dimensiuni are camera. Apoi, trebuie sa iei in considerare scopul achizitiei: vrei sa organizezi sesiuni de filme cu prietenii, vrei sa le arati rudelor tale fotografiile din vacanta, sau vrei sa conectezi consola de jocuri pentru copii sau vrei, pur si simplu, un televizor mai performant? Trebuie sa iti raspunzi la aceste intrebari si atunci vei stii si cum alegi un televizor cu ecran plat.

Un televizor LCD este ideal pentru folosirea zilnica, pentru stiri, pentru emisiuni tv, documentare si reportaje. Un plus pentru a-l alege este si faptul ca poate fi conectat cu usurinta la computer sau la consolele de joc ale copiilor. Pentru lumina ambientala, calitatea imaginii este cel mai bine redata de un ecran LCD. De asemenea, acestea au un consum de curent redus, o greutate mica, dar o durata de viata ce poate ajunge pana la 60000 ore.
Un televizor plasma este perfect pentru sesiunile de cinema la tine acasa. Pentru o calitate ireprosabila a imaginii, iti sugeram sa faci intuneric complet in camera. Din pacate, acesta este singurul avantaj, deoarece si durata de viata este redusa la maxim 30000 ore, consumul de curent este ridicat si degaja foarte multa caldura.

Acestea fiind spuse, pana la urma, importante sunt conditiile pe care le intruneste camera care va gazdui televizorul si utilitatea acestuia pentru viitor. In functie de toate aceste criterii, trebuie ales un televizor care sa satisfaca mare parte din necesitati, pentru ca, asa cum este lesne de inteles, nu mai exista un singur produs suficient de dezvoltat pentru a satisface toate nevoile unei familii, deoarece acestea s-au diversificat atat de mult in ultimii ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu