joi, 11 mai 2017

Service monitoare LCD

Intr-o era in care cu totii suntem in continua miscare, in care lucrurile se dezvolta de pe o zi pe alta si in care inovatia inlocuieste cu succes traditia, mai aloca cineva timp si energie pentru service monitoare LCD? In fiecare zi apar alte modele, apar monitoare cu rezolutie din ce in ce mai mare si ecran tactil. Si-atunci? Mai merita efortul de a incerca sa repari un monitor LCD cu probleme?

Chiar asa... ce probleme ar putea sa apara in buna desfasurare a lucrurilor? Pai, monitorul ar putea sa scoata tot felul de zgomote dubioase, ar putea sa aiba imaginea incetosata sau sa nu fie suficient de luminoasa ori sa suporte modificari de nuanta. Probleme mai serioase apar atunci cand imaginea se afiseaza ingustata sau distorsionata pentru anumite perioade de timp. Cea mai intalnita problema este aceea ca monitorul fie porneste cu greutate, fie nu mai porneste deloc.

Pentru toate aceste probleme si pentru orice alte neajunsuri ti-ar putea produce monitorul tau, te asteptam la sediul nostru pentru service monitoare LCD sau TFT, personalul nostru este experimentat, calificat si autorizat sa presteze astfel de servicii in cel mai scurt timp si la cele mai inalte standarde calitative.

Efectuam reparatii pentru monitoare ale urmatorilor producatori: Acer, Aiwa, Allview, Altec, Beko, Benq, Compaq, Daewoo, Dell, Fujitsu, Horizon, HP, Hyundai, JVC, LG, Maxwell, Orion, Philips, Platinium, Relisys, Samsung, Schneider, Silva, Toshiba. Te asteptam sa ne contactezi si ne vom da toata silinta sa te lamurim asupra reparatiilor pe care le vom efectua, asupra costurilor implicate, asupra termenelor de executie !

Un numar insemnat de produse vin in service pentru diferite reparatii inca din perioada de garantie, deoarece apar erori de proiectare din cauza ritmului alert in care apar noi si noi modele si din cauza complexitatii schemelor; asa se nasc loturi intregi cu probleme si acelasi tip de defecte. De asemenea, o alta cauza este calitatea destul de slaba a unor componente, din dorinta producatorilor de a reduce costurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu